100% ecologie

Decoratieve panelen die wij produceren, zijn niet alleen een stijl, maar zorgen ook voor de natuurlijke omgeving. Geproduceerd uitsluitend van natuurlijke componenten waarvan het hoofdbestanddeel gips is, ze zijn 100% milieuvriendelijk en mensvriendelijk.


Snelle montage

Eenvoudige en snelle montage is de sleutel tot de snelle metamorfose van het interieur. Dankzij de modulaire vorm van Loft Design System-panelen is assemblage ook een creatief proces. Zie instructies voor video-assemblages.

Elke kleur

Onbeperkte mogelijkheden voor kleurarrangementen, is een van de vele voordelen van decoratieve panelen van Loft Design System. De enige limiet kan je verbeeldingskracht zijn. Wanneer u maar wilt, kunt u de kleur van de panelen wijzigen door ze te beschilderen met verf die op de markt verkrijgbaar is.


Teamwork

Het is belangrijk te werken met een team voor het plaatsen van de 3D-Design pleisterplaten. De stukadoor moet alles klaarmaken voor de schilder, de klant moet een mooi eindresultaat krijgen door het teamwork.

 

Picture of Deckmyn Walter
CEO

Deckmyn Walter

Begonnen als kleine onderneming en ondertussen met jarenlange ervaring uitgebouwd tot een toonaangevende firma in de streek als het over pleisterwerken gaat.

Werkaanbiedingen

Stukadoor

25 maart 2018

Ben je goed in pleisteren en wil je nog beter worden met de laatste technieken? Neem zeker contact op met ons voor een gesprek.

Contact Details

AOP Bredene
info@pleisterwerken-bredene.be
059 27 97 06

Schilder

15/03/2018

Schilderen en pleisteren is u niet vreemd? neem dan contact op met ons om u bij ons team te voegen. Teamwork is heel belangrijk en werken op verschillende plaats met verschillende beginuren zijn een must bij ons. Neem contact op met AOP Bredene (zie gegevens hiernaast) en misschien ben jij wel de persoon die wij zoeken.

Contact Details

AOP Bredene
info@pleisterwerken-bredene.be
059 27 97 06